Palasit vanhoille verkkosivuillemme, sillä kohteemme ovat yhä täällä.

Jos haluat palata takaisin uusille verkkosivuillemme paina Sp-Koti.fi

 

Oletko ostamassa asuntoa?

Koti on maailman paras paikka. Oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista ja tärkeimmistä hankinnoista. Sen vuoksi sitä oikeaa kannattaa joskus etsiä pidempäänkin.

Omistusasunnon puolesta puhuu sekä tunne että järki. Oma koti on olennainen osa koko perheen elämää. Se on myös taloudellisesti järkevä sijoitus, sillä useimmiten asunnon arvo vain kasvaa.

Sp-Koti auttaa sinut mutkattomasti kotiovelle

Sp-Koti auttaa sinua löytämään etsimäsi asunnon, olipa se sitten moderni kaupunkikoti tai rikas maalaisidylli. Meiltä löytyy sopiva asunto ihan jokaiselle taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Kun löydät kiinnostavan kohteen, ota meihin yhteyttä niin esittelemme sen sinulle henkilökohtaisesti. Esittelyssä saat tuoreet tiedot kaikista ostopäätökseen vaikuttavista tekijöistä kuten esimerkiksi rakennuksen kunnosta ja mahdollisesta remontointitarpeesta. Meillä saat varmasti luotettavaa palvelua ja pääset tutustumaan kiinnostaviin kohteisiin oikeaan aikaan.

Paikallisena toimijana me huomioimme jokaisen asiakkaamme yksilönä. Sinua lähin välittäjä tuntee oman alueensa, osaa ottaa huomioon sen erityispiirteet ja auttaa sinua kaikissa asunnon hankintaan liittyvissä asioissa. Meillä et joudu selviämään koko urakasta yksin. Neuvomme ja tuemme sinua kiperissäkin tilanteissa. Ota siis yhteyttä, niiin lähdetään etsimään sinulle unelmiesi kotia!

Asuntolainaa Säästöpankista

Säästöpankki on vahva yhteistyökumppanimme, josta saat apua ja tukea suunnitelmiisi. Olitpa sitten ostamassa uutta asuntoa tai rakentamassa omakotitaloa, Säästöpankista löydät juuri sopivan rahoitusratkaisun. Säästöpankin joustava asuntolaina mahdollistaa niin pienet kuin suuretkin unelmat. Ota yhteyttä Säästöpankkiin, niin autamme sinua tekemään haaveistasi totta.