DU KOM TILLBAKA TILL VÅR GAMLA WEBBPLATS, EFTERSOM VÅRA OBJEKT FORTFARANDE FINNS HÄR.
 

OM DU VILL GÅ TILLBAKA TILL DEN NYA WEBBPLATSEN, TRYCK PÅ sb-hem.fi

 

Hemmet är världens bästa plats. Köpet av en egen bostad är en av livets största och viktigaste anskaffningar. Därför kan det ibland löna sig att leta lite längre efter den rätta.

För en ägarbostad talar såväl känslan som förnuftet. Ett eget hem är en väsentlig del av hela familjens liv. Det är också ekonomiskt en förnuftig placering eftersom bostadens värde i allmänhet stiger.

Sb-Hem hjälper dig att hitta den bostad du söker, oberoende av om den är ett modernt stadshem eller en rik lantlig idyll. Hos oss finns en lämplig bostad för var och en oberoende av ekonomiska omständigheter. När du hittar ett intressant objekt ska du kontakta oss så visar vi det för dig personligen. På visningen får du färska uppgifter om allt som inverkar på köpbeslutet såsom byggnadens skick och eventuella renoveringsbehov. Hos oss får du tillförlitlig service och du får bekanta dig med intressanta objekt vid rätt tid.

Som lokal aktör betraktar vi varje kund som en individ. Din närmaste mäklare känner sitt eget område, kan beakta dess särdrag och hjälper dig i allt som gäller anskaffningen av en bostad. Hos oss behöver du inte klara av allt ensam. Vi ger råd och stöder dig också i besvärliga situationer.

Sparbanken är vår starka samarbetspart som ger dig hjälp och stöd för dina planer. Vare sig du ska köpa en ny bostad eller bygga ett egnahemshus hittar du en lämplig finansieringslösning. Sparbankens flexibla bolån gör både små och stora drömmar möjliga. Kom till oss för att få mera information och förverkliga dina drömmar.