Jaana Sorsa

Jaana Sorsa

Yrittäjä, LKV, KiAT, YAT
Kaupanvahvistaja
puh. 0400 320 470
jaana.sorsa@spkoti.fi

Olen toiminut vuodesta 2005 kiinteistönvälittäjänä Hyvinkäällä. Suoritin vuonna 2008 Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) ja vuona 2011 kiinteistönvälittäjätutkinnon (LKV) ja kaupanvahvistajan valtuudet sain 2016.

Minulle tärkeimpiä arvoja työssäni on luottamus ja avoimuus. Sloganimme "Ystävä välittää" ei ole pelkkää sananhelinää.

Olen myös intohimoinen sisustaja ja halutessasi jaan mielelläni myös stailausvinkkejä.

Kerro unelmasi, niin toteutetaan niitä yhdessä.

Pia Hänninen

Pia Hänninen

Yrittäjä, LKV, KiAT, YAT
Kaupanvahvistaja
puh. 040 564 0998
pia.hanninen@spkoti.fi

Minulle paikallinen yrittäjyys ja kiinteistönvälitys on elämäntapa! Olen toiminut aikaisemmin paikallisena palvelualan yrittäjänä n. 10 vuotta. Siirryin 2007 kiinteistönvälitysalalle ja olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV) ja kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT). Teen työtäni ammattitaidolla, luotettavasti ja sydämellä Hyvää Välitystapaa noudattaen. Ystävällinen, ihmisläheinen palvelu tuo vanhatkin asiakkaani aina uudestaan asuntoasioissa luokseni!

Stella Lindqvist

Stella Lindqvist

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 040 560 0691
stella.lindqvist@spkoti.fi 

Positiivisuus, avoimuus ja hyvät sosiaaliset taidot kuvaavat parhaiten luonnettani. Työssäni toimin vastuuntuntoisesti ja rehellisesti, ja tyytyväiset asiakkaat ovatkin minulle kunnia-asia. Olen syntyperäinen hyvinkääläinen, mutta osan elämästäni asunut Riihimäellä, joten molempien kaupunkien paikallistuntemusta hyödyntäen pystyn vaivatta hoitamaan Sinun kodinvaihtoasiasi molemmilla paikkakunnilla ja näiden lähialueilla. Aiemmalta koulutukseltani olen tradenomi, HSO. Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV) suoritin 2012. Otathan rohkeasti yhteyttä, oletpa sitten myymässä tai hankkimassa uutta kotia.

Tuija Pilvilä

Tuija Pilvilä

Myyntineuvottelija, KiAT
p. 0400 399 879
tuija.pilvila@spkoti.fi

Olen myynnin ammattilainen ja energinen toimeen tarttuja. Aiemmin olen myynyt seminaareja, kongresseja, iloisia perhe- ja yritysjuhlia. Koulutustaustani on yo, hotelli- ja ravintola-alan työnjohdollinen koulutus sekä Mercuri International:in myyntikoulutukset sekä Kiat-tutkinto (Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto) Amiedussa.

Toivon saavani palvella sinua sydämellä ja ahkeruudella etsiessäsi tai myydessä kotiasi, sijoitusasuntoja, mökkiä tai vaikkapa etsiessäsi vuokralaista. Autan toteuttamaan unelmia tai tekemään bisnestä, Sinun Tuija.

Ilari Korkalo

Ilari Korkalo

Myyntineuvottelija
p. 040 560 0871
ilari.korkalo@spkoti.fi

 

Olen avoin, reipas, rauhallinen ja positiivinen välittäjä Riihimäeltä. Olen asunut Riihimäellä pienestä pojasta asti, joten tunnen kotiseudun nurkat hyvin.

Koulutukseltani olen viittä vaille valmis tradenomi.

Asuntokauppaa teen suurella sydämellä ja reippain mielin.

Otathan yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tulevaisuutta.