Sp-Koti Imatra


Olemme imatralainen, vuonna 1993 perustettu kiinteistönvälitysalan yritys. Toimimme Säästöpankkien perustaman Sp-Koti-ketjun itsenäisenä franchising-yrittäjänä Imatran ja lähikuntien talousalueilla.

Suomen Kiinteistövälittäjäliiton jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan liiton moraalisääntöjä sekä Kiinteistöalan Keskusliitto ry:n laki- ja lausuntovaliokunnan antamaa ohjetta hyvästä välitystavasta. Yrityksemme toimintaa ohjaavat Suomen lait ja asetukset.

Osaamisemme perustuu hyvään markkina- ja paikallistuntemukseen, koulutukseen sekä kokemukseemme kiinteistönvälittäjinä. Oikean hinnan määrittämisessä meillä on käytössämme myös toteutuneiden kauppojen tilastot.

Välitämme omakotitaloja, kerros- ja rivitalohuoneistoja, vapaa-ajanasuntoja sekä liikehuoneistoja ja -kiinteistöjä. Toimialaamme kuuluvat myös asuntojen ja kiinteistöjen vuokraukset. Suoritamme kiinteistöjen ja huoneistojen arvioinnit sekä laadimme kirjalliset arviointilausunnot. Hoidamme kauppa- ja lahjakirjojen laadinnat sekä lainhuutojen ja kiinnitysten haut. Meiltä saat myös julkisen kaupanvahvistajan palvelut.

Myynnissämme olevat kohteet löydät omien kotisivujemme lisäksi osoitteista: www.etuovi.com sekä www.oikotie.fi.

Pitkään alalla toimineena ammattitaitoomme luotetaan. Huolehdimme asuntokauppasi onnistumisesta, olitpa ostamassa, myymässä tai vuokraamassa.

Toimistomme on avoinna ma-to klo 9.00 - 16.30 ja pe 9.00 - 15.00.

Tervetuloa asiakkaaksemme!
 

Katso kohteemme »

Yhteystiedot

Kiinteistönvälitys Mervi Honkanen Oy LKV
Lappeentie 18, 55100 Imatra
puh. 010 396 5200
fax. 010 396 5209
y-tunnus 0923209-4
imatra@spkoti.fi

Tutustu meihin »
Lähetä yhteydenottopyyntö »

Paikalliset kohteet