Tanja Heinonen

Tanja Heinonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 050 463 8663
tanja.heinonen@spkoti.fi

Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 2007. Koulutuspohjaltani olen talonrakentaja. Työkokemusta minulla on rautakaupan sisustuspuolelta sekä puusepän alalta. Nämä kokemukset antavat hyvän pohjan kiinteistönvälittäjän vaativaan työhön. Työn vastapainoksi liikutan aikuisia raittiissa ulkoilmassa. Perheeseeni kuuluu neljä aikuisuuden kynnyksellä olevaa lasta ja aviomies.

Teen työni innolla, luotettavasti ja asioihin perehtyen, ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voin sinua palvella!

Soili Kerttula

Soili Kerttula

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 050 511 7297
soili.kerttula@spkoti.fi

Olen kokenut kiinteistönvälittäjä Kuhmoisista. Aloitin välittäjän työt vuonna 2007 ja koska tunsin alan omakseni, suoritin lkv-tutkinnon heti urani alussa. Olen kotoisin Hyvinkäältä ja asunut myös pääkaupunkiseudulla vuosien ajan. Koulutukseltani olen laskentalinjan yo-merkonomi ja restonomi (AMK). Kaikki aiemmat työtehtävät ovat olleet pitkälti elintarvike- ja energia-alan myynti- ja viestintätehtävissä.

Iloisen ja välittömän luonteeni ansiosta minusta on tullut monen toimeksiantajani luottovälittäjä. Kuhmoinen ja Padasjoki ovat tulleet tutuksi mökkikuntana jo 90-luvulta lähtien. Ole yhteydessä minuun jos arvostat luotettavaa,  joustavaa ja aktiivista  kiinteistönvälittäjää. Palvelen myös englannin-, ruotsin ja saksankielellä.