Petteri Kolmonen

Petteri Kolmonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, yrittäjä
puh. 045 163 5330
petteri.kolmonen@spkoti.fi

Joensuun Kiinteistönvälitys Oy
y-tunnus 2571909-7

Työhistoriani kiinteistönvälitysalalla kattaa n. 10 vuoden kokemuksen, niin yksityisellä, kuin myös Suomen suurimmalla ketjulla vietetyt 5 vuotta. Yhdistämällä oman kokemukseni, Sp-Kodin ja Säästöpankin välisen saumattoman yhteistyön, voin palvella kaikkia teitä mahdollisimman asiakaslähtöisesti ja hyvällä palveluasenteella.

Tunnen paikallisen markkinan erinomaisesti ja omaan lähtökohtaisesti todella hyvät sosiaaliset verkostot niin yritys, kuin yksityismaailmaankin. Tämä on suuri mahdollisuus tämän päivän kiinteistönvälityksessä ja tulen hyödyntämään erittäin vahvasti nykypäivän trendejä palvelussamme, teidän parhaaksenne. Palvelemme myös paikallisesti Säästöpankki Optian Joensuun konttorilla Sp-Koti -päivystyspisteellä perjantaisin konttorin aukioloaikoina.

Samalla kutsun teidät kaikki tutustumaan Joensuun parhaan palvelun pankkiin, Säästöpankki Optiaan!

Tervetuloa palveltavaksi!

Jari Lehikoinen

Jari Lehikoinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTK, AKA (a)
puh. 050 442 8150
jari.lehikoinen@spkoti.fi

Joensuun Kiinteistöasiantuntijat
y-tunnus 2617334-8

Olen koulutukseltani kauppatieteiden kandidaatti. Pääaineena olen lukenut markkinointia, sekä sivuaineina johtamista ja tulevaisuuden tutkimusta. Omaan aikaisempaa työkokemusta lähes kymmenen vuoden edestä erilaisista myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä mm. pankki- ja erikoistavarakaupan aloilta. 

Tervetuloa myös omasta puolestani etsimään Sitä Oikeaa Joensuun Sp-Kodin ja Joensuun Säästöpankki Optian kanssa. 

Markus Itkonen

Markus Itkonen

Yrittäjä, LKV, KiAT, AKA (y), KHK, Kaupanvahvistaja
puh. 050 382 2583
markus.itkonen@spkoti.fi

Joensuun Kiinteistöasiantuntijat
y-tunnus 2617334-8
 

Olen toiminut alalla vuodesta 2007 lähtien koko ajan itseäni kehittäen ja kouluttaen. Pohjakoulutukseltani olen tradenomi. Lisäksi olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon, laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyyden, yleisauktorisoidun kiinteistöarvioijan pätevyyden ja toimin myös Keskuskauppakamarin hyväksymänä kiinteistönarvioitsijana. Olen Kuopion ja Joensuun toimipisteiden yrittäjä ja vastaava hoitaja ja toimin myös Maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana.

Asiakkailta saatu luottamus ja kiitos on tärkeintä tässä työssä. Hyvä asiakaspalvelu ja hyvän kiinteistönvälitystavan noudattaminen ovat kunnia-asiani, joista en tingi.

Koska olen auktorisoitu kiinteistöarvioija, pystyn tarjoamaan apua mm. vaativimpien kiinteistökauppojen yhteydessä, vakuusarvioinneissa, osituksen ja perinnönjaon yhteydessä sekä riitatilanteissa. Lisäksi pätevyyteni puolesta pystyn auttamaan kaikenlaisten toimitilojen ja maatilojen arvioinnissa. AKA:lla on arviointitehtäviin soveltuva koulutus ja riittävä työkokemus. AKA:t ovat sitoutuneet noudattamaan kiinteistönarviointilautakunnan sääntöjä, ohjeita ja määräyksiä, Hyvää kiinteistöarviointitapaa sekä kansainvälistä arviointistandardia. Auktorisoinnilla taataan arvioitsijan ammattitaito sekä arviolausunnon laatu.