Sp-Koti Kajaani


Kodikasta kiinteistönvälityspalvelua Sinulle.​

Valtakunnallisen Sp-Koti-ketjun tuella teemme työtä asiakkaidemme parhaaksi kaikissa kiinteistöjen, asunto-osakkeiden sekä vapaa-ajan asuntojen myyntiin ja ostoon sekä arviointiin liittyvissä asioissa. Käytössämme on kiinteistönvälitysjärjestelmä, joka mahdollistaa vaivattoman sähköisen asioinnin niin toimeksiannoissa kuin ostotarjousneuvotteluissa.

Markkinoinnissa keskitymme verkkomarkkinointiin. Käytössämme on ammattivalokuvaajan sekä ammattimaisen kuvankäsittelyn palvelut.

Teemme myös kevyitä myyntistailauksia ja annamme mielellämme vinkkejä, kuinka saat kotisi parhaimmat puolet esiin myyntitilanteessa ja siten myös markkinoiden parhaan mahdollisen myyntihinnan kodillesi.

Toimistomme sijaitsee viihtyisissä tiloissa, ydinkeskustan katutasossa, Säästöpankin talo, Lönnrotinkatu 14.

Löydät meidät myös:
www.etuovi.com
www.facebook.com

Laadukkaat asuntokaupat eivät synny sattumalta. Vuonna 2017 teimme 103 asuntokauppaa. Mitatun (Surveypal) asiakaspalautteen keskiarvon ollessa 9,4 (asteikolla 0-10). NPS-luku, suositteluindeksi, erinomainen +81 

Asiakkaidemme palautteita:

"Palvelu oli nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista. Asunnon myynti sujui kautta linjan tyylikkäästi ja olemme tyytyväisiä kokemukseemme sekä tulokseen."
– Kaisa-Mari Paulomäki

"Välittäjä todella panosti kotimme myyntiin ja onnistui siinä erinomaisesti."
– Heidi Heikkinen

"Kokonaisuus. Lähtien asunnon kuvaamisista ja toimeksiannosta. Kuvia kohteesta ei vain räpsitty vaan katsottiin miltä näyttää ja kivoja fiiliskuvia myös mukaan. Näytöistä annettiin heti infoa, mitkä oli asiakkaiden kommentit jne. Kun päästiin kaupantekoon, sujui se supsikkaasti."
– Maarit Kemppainen

"Kuvat kodista ympäristöineen olivat kauniit. Todella hyvä ja miellyttävä "palvelu". Kaikki hoitui sujuvasti ja nopeasti. Kiitos."
- Virpi  Laurikainen

"Olen elämäni aikana omistanut ja myynyt kuusi asuntoa + kesämökin ja toiminut useiden asunnonvälitysyritysten kanssa. Ensimmäistä kertaa kaikki on sujunut tehokkaasti, virheettömästi ja "pienellä stressillä". Hinta-arviot ovat olleet realistisia, yhteydenpito on ollut riittävää ja olen saanut korvaamatonta apua paperisodassa. Voin antaa vain positiivista palautetta. Sari Nokkalan työskentely on ollut 10+ arvoista!"
- Antti Valtanen

"Ostajien kartoitus ja löytäminen hankalaan myyntikohteeseen ja sen tilanteen lähtökohtien sekä mahdollisuuksien realistinen arviointi. Kaupanteko ja siihen liittyvä kokonaisuus ylipäätään erinomaisen hyvin hoidettu. Välittäjän toiminta oli erinomaista. Myös asiakirjaliikenteen hoitaminen suurelta osin sähköisesti oli järkevää ja nykyaikaista sekä nopeutti asian etenemistä."
- Risto Lerssi

Erittäin hyvin sujui:
"Yhteydenpito ja aktiivisuus välittämisessä josta seurasi nopeat kaupat."
- Jouni Huotari

Katso kohteemme »

Yhteystiedot

Kainuun Kodikas Oy
Lönnrotinkatu 14, 87100 Kajaani
puh. 045 615 1005
y-tunnus 2686916-9 
kajaani@spkoti.fi

Toimistomme on avoinna arkisin klo 10 - 16 ja sopimuksen mukaan.
Tervetuloa!

Tutustu meihin »
Lähetä yhteydenottopyyntö »

Paikalliset kohteet