Sp-Koti Kouvola

Kiinteistönvälitystä yli 29 vuoden ajan. Kouvolan Kotikeskus Oy on vuonna 1988 perustettu yksityinen kiinteistön- ja vuokranvälitystoimisto. Toimimme itsenäisenä yrittäjänä Säästöpankkiryhmän 2010 perustamassa valtakunnallisessa Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjussa.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsentoimisto ja noudatamme hyvää välitystapaa.

Välitämme omakotitalot, kerros- ja rivitalohuoneistot, vapaa-ajanasunnot, tontit sekä liikehuoneistot ja -kiinteistöt. Toimialaamme kuuluvat myös asuntojen ja kiinteistöjen vuokraukset. Suoritamme kiinteistöjen ja huoneistojen arvioinnit sekä laadimme kirjalliset arviointilausunnot, perukirja- ja vakuusarviot sekä kauppakirjat.

MYYNTI- JA VUOKRA-ARVIO ON MAKSUTON.

Kouvolassa toimisto sijaitsee keskeisellä liikepaikalla katutasossa, Kauppalankatu 4. Toimistomme on avoinna ma-pe klo 10-16.30 ja sopimuksen mukaan.

Kausalassa meillä on päivystyspiste K-Marketin tiloissa, Merrankuja 2, jossa palvelemme tiistaisin ja perjantaisin klo 10-12 ja sopimuksen mukaan.

Myllykoskella meillä on ikkunamainonta K-Supermarketissa, Keskikoskentie 3.

Toimimme alueilla:
Kouvola - Kuusankoski - Voikkaa - Elimäki - Koria - Anjala - Myllykoski - Inkeroinen - Sippola - Iitti - Kausala - Jaala

 

Katso kohteemme »

Yhteystiedot

Kouvolan Kotikeskus Oy LKV
Kauppalankatu 4, 45100 Kouvola
puh. 05 371 3350
y-tunnus 0733803-9
kouvola@spkoti.fi
 

 

 

   

   

Tutustu meihin »
Lähetä yhteydenottopyyntö »

Paikalliset kohteet