Jukka Rusanen

Jukka Rusanen

Yrittäjä, LKV
puh. 0400 755 643
jukka.rusanen@spkoti.fi

Minulla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus yrittäjyydestä Etelä-Karjalassa. Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla seitsemän vuotta niin yrittäjänä kuin ison valtakunnallisen ketjun myyntijohtajanakin. Avaamalla Sp-Kodin Lappeenrantaan ja Mikkeliin olen tarttunut tilaisuuteen lähteä kehittämään yhteistyötä Suomenniemen Säästöpankin kanssa. Tavoitteemme on tarjota asiantuntevaa, reilua ja rehellistä kiinteistönvälitystä kilpailukykyisellä kokonaispaketilla niin kuluttaja-, sijoittaja- kuin yritysasiakkaille.

Ota yhteyttä kun tarvitset parasta mahdollista palvelua asuntojen ja liikehuoneistojen myynnissä, ostamisessa, vuokraamisessa, arvioinnissa ja markkinoinnissa.

Mika Inkeröinen

Mika Inkeröinen

Myyntijohtaja, LKV, kaupanvahvistaja
puh. 0400 169 764
mika.inkeroinen@spkoti.fi

Minulla on 13 vuoden kokemus asuntokaupasta Etelä-Karjalassa. Olen toiminut myynti- ja esimiestehtävissä valtakunnallisessa sekä yksityisessä välitysliikkeessä. Minulta löytyy LKV-pätevyys ja julkisen kaupanvahvistajan oikeudet. Kun kodinvaihtoon liittyvät asiat ovat teille ajankohtaisia, niin ottakaa yhteyttä ja löydetään yhdessä teille paras ratkaisu.

Ari-Matti Reponen

Ari-Matti Reponen

Yhteistyöyrittäjä, LKV
puh. 0400 557 293
ari-matti.reponen@spkoti.fi

LKV Avainasunto
y-tunnus 0582068-1

Oskari Lääperi

Oskari Lääperi

Yhteistyöyrittäjä, LKV
puh. 040 542 8469
oskari.laaperi@spkoti.fi

LKV Avainasunto
y-tunnus 0582068-1

Katriina Varho

Katriina Varho

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
puh. 040 839 4497
katriina.varho@spkoti.fi

Miltä tuntuu, kun kiinteistönvälittäjän työ on sydämen asia?

Hyvältä tuntuu. On tuntunut jo lähes 25 vuotta. Aidot kohtaamiset ihmisten kanssa, syventyminen perinpohjin heidän senhetkiseen tilanteeseensa ja halu auttaa omalla osaamisella, ammattitaidolla ja vuosien tuomalla kokemuksella. Siinä se on tiivistettynä, miksi minä niin hyvillä mielin lähden joka aamu näihin uusiin seikkailuihin, teidän kanssanne. Tavataan ja tullaan tutuiksi.

Minut tavoitat helposti puhelimitse, sähköpostilla tai piipahda toimistollamme.

Susanna Kuparinen

Susanna Kuparinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
puh. 044 262 7259
susanna.kuparinen@spkoti.fi

Olen välittäjä, joka tykkää tehdä töitä aurinkoisella asenteella ja isolla sydämellä. Olen energinen ja väsymätön. Asiakastyytyväisyys on tärkeimpiä arvojani työssäni - haluan luoda luottamuksellisen asiakassuhteen ja elämäntilanteiden muuttuessa voimme palata jälleen asiaan. Voimaa työhöni saan perheestäni, ystävistäni ja urheilusta. Tämä ikiliikkuja on heti palveluksessasi!

Kirsi Huikuri

Kirsi Huikuri

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
puh. 040 195 0064
kirsi.huikuri@spkoti.fi

Olen asiantunteva, luotettava ja energinen kiinteistönvälitysalan ammattilainen. Minulle on kertynyt jo useiden vuosien työkokemus kiinteistön- ja asunnonvälityksestä Lappeenrannassa ympäristöineen. Ammattitaitoisen työni taustalla ovat kiinteistönvälitysalan tutkinnot (LKV ja KED), kaupallinen (yo-merkonomi) sekä lisäksi mm. sisustusalan ammattitutkinto. Kattavan ammattitaidon, vankan myyntikokemuksen sekä aluetuntemuksen lisäksi minulla on myös asunnon markkinoinnissa tarvittavaa visuaalista silmää. Tavoitteenani ovat aina onnistuneet asuntokaupat ja tyytyväiset asiakkaat! Ilokseni tuo tavoitteeni on toteutunut kerta toisensa jälkeen työvuosieni aikana ja palaute on ollut ilahduttavaa. Soita minulle, kun tarvitset ammattilaisen apua asunnon myynti- tai ostoaikeissasi. Laitetaan suunnitelmat toteutumaan! - Odotan yhteydenottoasi!

Jani Huopainen

Jani Huopainen

Myyntineuvottelija
puh. 040 674 3336
jani.huopainen@spkoti.fi

Hei!

Kun unelmasi on toteuttaa rehellinen asuntokauppa realistiseen hintaan, jossa sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä, ota yhteyttä minuun. Myyntikokemukseni lisäksi olen toiminut pitkään liikunnan ja urheilun parissa, joten pystyn tarjoamaan sinulle laajan kontaktiverkoston, joiden avulla teemme yhdessä onnistuneet asuntokaupat. Aidosti tyytyväiset asiakkaat ovat minulle paras palkka työstäni.

Soita tai tule käymään!