Sp-Koti Porvoo


Porvoon Asuntokauppa Oy

Porvoon Asuntokauppa Oy LKV on Itä- ja Keski-Uudellamaalla toimiva kiinteistönvälitysalan yritys, jonka toimistot sijaitsevat Porvoossa ja Tuusulassa. Toimimme osana valtakunnallista Säästöpankkien omistamaa Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjua.

Toimialaamme kuuluu kaikki asumisen, vapaa-ajan asumisen, liikehuoneistojen ja teollisuuskiinteistöjen välittäminen, arviokirjojen ja kauppakirjojen laatiminen sekä asuntojen ja liikehuoneistojen vuokraukset.

Porvoon Asuntokauppa Oy ja apunimenä Keski-Uudenmaan Asuntokauppa on vuonna 2008 perustettu yhtiö. Omistajina ovat pitkään asuntomarkkinoilla mukana olleet Jukka Karppinen ja Peter Kristjankroon ja kiinteistönvälittäjinä Maiju Heinonen ja Sanna Skaffari-Huikuri.

Yrityksen tavoitteena on tuottaa asunnonvaihtajille luotettavaa, turvallista ja asiantuntevaa kiinteistönvälityspalvelua kohtuullisin kustannuksin. Markkinointikanavamme ja apuvälineemme edustavat alan parhaimmistoa.

Oikean hintapyynnön määritteleminen saattaa olla vaikea ja myyjän vastuu kaupan jälkeen ehkä askarruttaa. Kokemuksemme lisäksi meillä on käytettävissämme tuoreimmat kauppahintatilastot sekä kiinteistö- että osakekaupasta. Huolellisesti hoidettu asuntokauppa ja kiinteistökaupassa ennen kaupantekoa suoritettu kuntotarkastus antavat hyvän lähtökohdan turvalliseen kauppaan.

Jos olet myymässä tai ostamassa tai vuokraamassa huoneistoa tai kiinteistöä, ota yhteyttä meihin, niin tarjoamme valtakunnallista Sp-Koti-palvelua vankalla ammattitaidolla!

Meillä kaikilla on LKV-tutkinto suoritettuna.

Välityspalkkiomme: osakehuoneistot 3,4 %, omakotitalokiinteistöt 3,7 %, tontit ja vapaa-ajan kiinteistöt 4,2 % sisältäen arvonlisäveron 24 %.

Katso kohteemme »

Yhteystiedot

Porvoon Asuntokauppa Oy LKV
Mannerheiminkatu 16, 06100 Porvoo
puh. 019 534 8390
y-tunnus: 2174153-7
porvoo@spkoti.fi

Tutustu meihin »
Lähetä yhteydenottopyyntö »

Paikalliset kohteet