Sp-Koti Porvoo


Sp-Koti Porvoo toimii Itä- ja Keski-Uudellamaalla osana valtakunnallista Säästöpankkien omistamaa Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjua. Yrittäjinä ovat pitkään asuntomarkkinoilla mukana olleet Peter Kristjankroon (LKV) ja Jukka Karppinen (LKV). Kiinteistönvälittäjänä toimii Maiju Heinonen (LKV).

Toisen toimipisteemme Sp-Koti Tuusula-Keravan, Keski-Uudenmaan Asuntokauppa LKV:n toimisto sijaitsee Tuusulan keskustassa.

Toimialaamme kuuluu kaikki asumisen, vapaa-ajan asumisen, liikehuoneistojen ja teollisuuskiinteistöjen välittäminen, arviokirjojen ja kauppakirjojen laatiminen sekä asuntojen ja liikehuoneistojen vuokraukset sekä konsultointipalvelut.

Yrityksen tavoitteena on tuottaa asunnonvaihtajille luotettavaa, turvallista ja asiantuntevaa kiinteistönvälityspalvelua kohtuullisin kustannuksin. Markkinointikanavamme ja apuvälineemme edustavat alan parhaimmistoa.

Oikean hintapyynnön määritteleminen saattaa olla vaikea ja myyjän vastuu kaupan jälkeen ehkä askarruttaa. Kokemuksemme lisäksi meillä on käytettävissämme tuoreimmat kauppahintatilastot sekä kiinteistö- että osakekaupasta. Huolellisesti hoidettu asuntokauppa ja kiinteistökaupassa ennen kaupantekoa suoritettu kuntotarkastus antavat hyvän lähtökohdan turvalliseen kauppaan.

Jos olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa huoneistoa tai kiinteistöä, ota yhteyttä meihin, niin tarjoamme valtakunnallista Sp-Koti-palvelua vankalla ammattitaidolla!

Välityspalkkiomme: osakehuoneistot 3,4 %, omakotitalokiinteistöt 3,7 %, tontit ja vapaa-ajan kiinteistöt 4,2 % sisältäen arvonlisäveron 24 %.

Katso kohteemme »

Yhteystiedot

Porvoon Asuntokauppa Oy LKV
Mannerheiminkatu 16, 06100 Porvoo
y-tunnus: 2174153-7
porvoo@spkoti.fi

Tutustu meihin »
Lähetä yhteydenottopyyntö »

Paikalliset kohteet