Sebastian

Sebastian "Basti" Karjalainen

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 044 087 2800
basti.karjalainen@sbhem.fi
basti.karjalainen@spkoti.fi

Olen saanut palvella asiakkaita Raaseporin alueella jo kohta 10 vuoden ajan. Tavoitteeni on aina ollut että sekä myyjät että ostajat olisivat 100 % tyytyväisiä. Minulle on erityisen tärkeää, että asiakkaani ja minun välillä syntyy molemminpuolinen luottamus. Teen työni ammattitaidolla, luotettavasti ja hyvää välitystapaa noudattaen.

Kerro unelmasi, niin toteutetaan se yhdessä!

Edvard

Edvard "Eddi" Holmberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 044 097 2800
eddi.holmberg@sbhem.fi
eddi.holmberg@spkoti.fi

Oman asunnon hankkiminen tai myynti on aina iso asia jokaisen ihmisen elämässä. Silloin kannattaa ottaa yhteyttä asiantuntevaan, luotettavaan ja joustavaan henkilöön joka voi olla avuksi kaikissa asuntokysymyksissä. Paikallisena tunnen alueen hyvin sekä mantereella että merellä ja olen valmis auttamaan Sinua kun harkitset asunnonvaihtoa. Miten voin olla avuksi?

Jeanette Kiuru

Jeanette Kiuru

Kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 0440 572 800
jeanette.kiuru@sbhem.fi
jeanette.kiuru@spkoti.fi

Kiinteistönvälittäjän työ on elämäntapa, niin myös minulle.

Minä olen nyt toiminut välitystyössä 14 vuotta ja olen yhtä innostunut työstäni tänään kuin aloittaessani.

Olen urheilullinen  nainen ja vapaa aikani kuluu kestävyyslajien parissa niin kuin maantiepyöräily, hiihto ja juoksu. Vertaan näitä urheilumuotoja myös työhöni, koska kiinteistönvälittäjän työ vaatii myös suurta kestävyyttä, periksiantamattomuutta sekä empatiaa ja tunnollisuutta, koska haluan aina palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla / ammattimaisesti ja laadukkaasti.

Olen vuosien saatossa kasvattanut laajan markkinatietämyksen ja minulla on laaja asiakasverkosto, josta on hyötyä jokapäiväisessä työssäni.

Kaikki kohteet ja kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä minulle. Tervetuloa asioimaan kokeneen ja joustavan kiinteistövälittäjän kanssa.