Jaana Sorsa

Jaana Sorsa

Yrittäjä, LKV, KiAT, YAT
Kaupanvahvistaja
puh. 0400 320 470
jaana.sorsa@spkoti.fi

Olen toiminut vuodesta 2005 kiinteistönvälittäjänä Hyvinkäällä ja sen lähialueilla. Asun Tervakoskella, joten myös Janakkala ja Riihimäki ovat tulleet tutuksi jo lapsuudesta alkaen.

Suoritin 2008 Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon ja vuonna 2011 Kiinteistönvälittäjä (LKV) tutkinnon. Kaupanvahvistajan valtuudet sain 2016.

Minulle tärkeimpiä arvoja työssäni on luottamus ja avoimuus. Sloganimme "Ystävä välittää" ei ole pelkkää sananhelinää.

Olen myös intohimoinen sisustaja ja halutessasi jaan mielelläni myös stailausvinkkejä.

Kerro unelmasi, niin toteutetaan niitä yhdessä.

Pia Hänninen

Pia Hänninen

Yrittäjä, LKV, KiAT, YAT
Kaupanvahvistaja
puh. 040 564 0998
pia.hanninen@spkoti.fi

Minulle paikallinen yrittäjyys ja kiinteistönvälitys on elämäntapa! Olen toiminut aikaisemmin paikallisena palvelualan yrittäjänä n. 10 vuotta. Siirryin vuonna 2007 kiinteistönvälitysalalle ja olen suorittanut laillistetun Kiinteistönvälittäjän tutkinnon (LKV) ja kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT). Teen työtäni ammattitaidolla luotettavasti ja sydämellä Hyvää Välitystapaa noudattaen. Ystävällinen, ihmisläheinen palvelu tuo vanhatkin asiakkaani aina uudestaan asuntoasioissa luokseni!

Ilari Korkalo

Ilari Korkalo

Myyntineuvottelija
p. 040 560 0871
ilari.korkalo@spkoti.fi

Olen avoin, reipas, rauhallinen ja positiivinen välittäjä Riihimäeltä. Olen asunut Riihimäellä pienestä pojasta asti, joten tunnen kotiseudun nurkat hyvin.

Koulutukseltani olen viittä vaille valmis tradenomi.

Asuntokauppaa teen suurella sydämellä ja reippain mielin.

Otathan yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tulevaisuutta.

Tuija Pilvilä

Tuija Pilvilä

Myyntineuvottelija, KiAT
puh. 0400 399 879
tuija.pilvila@spkoti.fi

Olen myynnin ammattilainen ja energinen toimeen tarttuja. Aiemmin olen myynyt seminaareja, kongresseja, iloisia perhe- ja yritysjuhlia. Koulutustaustani on yo, hotelli- ja ravintola-alan työnjohdollinen koulutus sekä Mercuri International:in myyntikoulutukset sekä Kiat-tutkinto (Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto) Amiedussa.

Toivon saavani palvella sinua sydämellä ja ahkeruudella etsiessäsi tai myydessä kotiasi, sijoitusasuntoja, mökkiä tai vaikkapa etsiessäsi vuokralaista. Autan toteuttamaan unelmia tai tekemään bisnestä, Sinun Tuija.