Raili Lilja

Raili Lilja

Yrittäjä, LKV, HM, Kaupanvahvistaja, IAT-TI
puh. 040 502 9415
raili.lilja@spkoti.fi

Olen asiakaspalvelun ja kiinteistönvälityksen ammattilainen. Minulla on kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinnon lisäksi useita asunto- ja kiinteistökauppaa tukevia koulutuksia ja osaamista. Vankan kokemuksen ja paikallistuntemuksen vuoksi asiakkaani saavat ajantasaiset tiedot niin asunto-osakkeen arvoon vaikuttavista tekijöistä kuin muistakin kodinvaihtoon liittyvistä asioista.

Haluan palvella Sinua ja perhettäsi sisulla ja sydämellä elämänne suurimmissa kaupoissa. Tyytyväinen asiakas on minulle sydämen asia. Tervetuloa palveltavaksi!

Jutta Saikkonen

Jutta Saikkonen

Myyntipäällikkö, LKV, KiAT
puh. 040 848 5002
jutta.saikkonen@spkoti.fi

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2010 alkaen. Vahva ammattitaito ja aito välittäminen ovat vieneet eteenpäin tyytyväisten asiakkaiden parissa. Vuosien varrella Tampereen alue on tullut tutuksi ja olen saanut olla mukana monen asiakkaani elämän tärkeimmässä kaupassa, toivottavasti myös Sinun.

Anu Markkula

Anu Markkula

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
puh. 040 552 2472
anu.markkula@spkoti.fi

Kun kodinvaihto on sinulle ajankohtaista, ota minuun yhteyttä! Palvelen sinua kaikissa asuntokaupan asioissa ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Toimin lain ja hyvän välitystavan mukaisesti, joten voit luottaa siihen, että hoidan asuntokauppasi alusta loppuun asti turvallisesti. Teen parhaani, että asuntosi löytää uudet asukkaat mahdollisimman sujuvasti. Tavataan ja laaditaan yhdessä suunnitelma, jolla saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen!

Sari Järvelä

Sari Järvelä

Myyntineuvottelija
puh. 0400 159 005
sari.jarvela@spkoti.fi

Olen asiakaspalvelun vahva ammattilainen.  Yli 25-vuoden kokemus erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä on tuonut paljon kokemusta ja erilaiset esimiestehtävät vahvistaneet osaamistani. Hoidan sinun ja perheesi asuntoasiat luotettavasti, laadukkaasti ja suurella sydämmellä. Olen välittäjä, joka välittää aidosti. 

Juha Harvonen

Juha Harvonen

Myyntineuvottelija
puh. 045 601 8971
juha.harvonen@spkoti.fi

Jani Kautto

Jani Kautto

Myyntineuvottelija
puh. 0400 322 217
jani.kautto@spkoti.fi

Haluan kuunnella sinua sekä perhettäsi, jotta tarpeiden mukainen koti löytyy mahdollisimman joutuisasti ja turvallisesti. Olen vahva myyntialan osaaja ja minulle on tärkeää työskennellä luotettavasti, määrätietoisesti ja tarjoten parasta mahdollista.  Otathan yhteyttä minuun ja tehdään yhdessä toiveistasi totta!